Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Stora prestationer börjar med bra människor!

Vår största tillgång är vår engagerade personal som tar sina kunskaper, kompetens, och erfarenhet till jobbet varje dag. Detta är vad som gör oss till ett mycket väl fungerande företag. Vi är stolta över vår personal som alltid strävar efter att vara bra medarbetare och gör att varje arbetsdag räknas.


Det är viktigt att vara engagerad, involverad och ha roligt på jobbet. Vi har en stark företagskultur, som vi tror kommer att attrahera, behålla och utveckla de mest motiverade och begåvade människor i vår bransch. Vår ambition är att vara en arbetsplats med en öppen och välkomnande miljö där alla känner att de är en del av laget. Som anställd har du möjlighet att utvecklas och växa i vår grupp och som individ.

Brinner du för glasbeslag, automatiker och kundservice?

Är du intresserad av att arbeta med oss ​​på AXS Nordic AB? Vänligen skicka ditt CV och ansökan till info@axsnordic.com.

 

Just nu söker vi en medarbetare till Lager och Verkstad.

 

Arbetsbeskrivning – Lager & Verkstad

 

Kort om företaget

AXS Nordic AB startade verksamheten 2013 och agerar som distributör av glasbeslag, lås och säkerhetsprodukter och dörrautomatiker. Vi arbetar med ett antal produktleverantörer och våra kunder är låssmeder, larmföretag, glasmästare och dörr- och fasadproducenter. Vi är idag 22 personer och sitter i lokaler i Mölnlycke företagspark och Årsta, Stockholm.

Tjänsten tillsätts i Mölnlycke.

 

Utgångspunkt för arbetet

Lagerfunktionen är en viktig del i företaget och det är av största vikt att den fungerar tillfredsställande. Därför ställs det krav på noggrannhet och ordning och reda. Utöver lagerdelen så har vi en del produkter som behöver bearbetas i vår verkstad. Det är främst olika aluminiumprofiler och detaljer som ska kapas och beredas till olika projekt. Vi söker tjej eller kille som har ett glatt humör och tycker det är roligt att arbeta och inte är rädd att ta i.

Tjänsten är en heltidstjänst.

 

Ansvarsområden

Som lagerarbetare ansvarar man för inkommande och avgående leveranser samt för att hålla ordning och reda i lagerlokalen.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet som lagerarbetare ingår följande arbetsuppgifter:

- Lastning och lossning

- Orderplock och packning

- Registrering i affärssystem

- Beställa leveranser

- Behjälplig vid inventering

- Kapning och bearbetning

 

Formella krav

- Flytande svenska i tal och skrift

- Körkort (B)

- Truckkort önskvärt

- Datorvana (kunna skicka e-mail, beställa transporter på internet, ankomstregistrera gods)

 

Ansökningsprocess

Ansökan sker via mail till martin@axsnordic.com.

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Vid frågor kontakta Martin Gardell 031-780 59 07, martin@axsnordic.com.