Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Stora prestationer börjar med bra människor!

Vår största tillgång är vår engagerade personal som tar sina kunskaper, kompetens, och erfarenhet till jobbet varje dag. Detta är vad som gör oss till ett mycket väl fungerande företag. Vi är stolta över vår personal som alltid strävar efter att vara bra medarbetare och gör att varje arbetsdag räknas.


Det är viktigt att vara engagerad, involverad och ha roligt på jobbet. Vi har en stark företagskultur, som vi tror kommer att attrahera, behålla och utveckla de mest motiverade och begåvade människor i vår bransch. Vår ambition är att vara en arbetsplats med en öppen och välkomnande miljö där alla känner att de är en del av laget. Som anställd har du möjlighet att utvecklas och växa i vår grupp och som individ.

Brinner du för glasbeslag, automatiker och kundservice?

Är du intresserad av att arbeta med oss ​​på AXS Nordic AB? Vänligen skicka ditt CV och ansökan till info@axsnordic.com.

 

Just nu söker vi en utesäljare till AXS Security

Vill du bli en del av ett expansivt företag, engageras du av att driva försäljning och skapa långvariga kundrelationer?

-Då är tjänsten som utesäljare på AXS Security AB rollen för dig. 

För att möta kundernas behov och stärka vår position på marknaden söker vi nu en driven och engagerad utesäljare. Med kundansvar i västra och södra Sverige ska du komplettera och bli en av nyckelpersonerna i vårt team. Din uppgift som säljare på AXS Security är att identifiera, utveckla och bearbeta såväl nya som befintliga kunder. Det dagliga arbetet innefattar prospektering, mötesbokning och kundbesök. Du har även ansvar för att koordinera kundaktiviteter, mässor, sambesök med leverantörer och delta i produktutbildningar.

AXS Securityär ett ungt, dynamiskt företag som i kombination med lång branscherfarenhet erbjuder ett brett sortiment av säkerhetsprodukter på den svenska marknaden. Försäljningen är B2B och våra kunder är i huvudsak lås- och larmföretag samt säkerhetsinstallatörer. 

AXS Security är ett företag där individens insatser märks och också lyfts fram. Företaget är en flexibel organisation med högt i tak och korta beslutsvägar.

Som utesäljare på AXS Security får du:

 • möjlighet att påverka
 • arbeta med starka varumärken
 • kontinuerlig utbildning
 • erfarna och dedikerade kollegor

 Vi tror att du som söker är en person med en stor förmåga att utveckla goda kundrelationer. Du är lyhörd, affärsmässig och utåtriktad. Du har ett stort driv, är resultatinriktad och brinner för att skapa affärer. För att passa i rollen söker vi dig som trivs med att arbeta i högt tempo i en roll där du får ta eget ansvar och egna initiativ. Du utgår ifrån vårt kontor i Mölnlycke och självklart är du trygg i rollen som säljare. Att samarbeta känns naturligt för dig då rollen kräver mycket kontakt med såväl kollegor som kunder för att utveckla och upprätthålla affärsmässiga relationer.

Krav:

 • Svenska flytande i tal och skrift
 • Körkort B
 • Social kompetens
 • Engagemang och driv präglar din personlighet

Meriterande:

 • Brancherfarenhet inom säkerhetsbranchen eller i relaterad verksamhet
 • Erfarenhet av liknande säljroller
 • Erfarenhet att arbeta i en snabbväxande arbetsmiljö
 • Utbildning inom marknad och försäljning

Anställningsform:

 • Tillsvidare, heltid
 • Fast månadslön och tjänstebil

Ansökan:

Välkommen att ansöka via mail till peter@axsnordic.com

För frågor kontakta Peter Stålstad på 031-780 59 03 eller peter@axsnordic.com

Startdatum: 

Urval och intervjuer sker löpande, sänd in din ansökan snarast.