Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Stora prestationer börjar med bra människor!

Vår största tillgång är vår engagerade personal som tar sina kunskaper, kompetens, och erfarenhet till jobbet varje dag. Detta är vad som gör oss till ett mycket väl fungerande företag. Vi är stolta över vår personal som alltid strävar efter att vara bra medarbetare och gör att varje arbetsdag räknas.


Det är viktigt att vara engagerad, involverad och ha roligt på jobbet. Vi har en stark företagskultur, som vi tror kommer att attrahera, behålla och utveckla de mest motiverade och begåvade människor i vår bransch. Vår ambition är att vara en arbetsplats med en öppen och välkomnande miljö där alla känner att de är en del av laget. Som anställd har du möjlighet att utvecklas och växa i vår grupp och som individ.

Brinner du för glasbeslag, automatiker och kundservice?

Är du intresserad av att arbeta med oss ​​på AXS Nordic AB? Vänligen skicka ditt CV och ansökan till info@axsnordic.com.

 

Just nu söker vi en medarbetare till Lager och kundmottagning.

 

 

 

Arbetsbeskrivning - Lager och kundmottagning

 

Kort om företaget

AXS Nordic AB startade 2013 och agerar som distributör av glasbeslag, dörrautomatiker lås och säkerhetsprodukter. Vi arbetar med ett antal produktleverantörer och våra kunder är låssmeder, larmföretag, glasmästare och dörr- och fasadproducenter. Vi är idag 24 personer och sitter i lokaler i Mölnlycke företagspark och Årsta, Stockholm. Arbetsplatsen är i öppen anda där frihet under ansvar och god stämning är nyckeln till ett gott arbetsklimat.

Tjänsten tillsätts i Mölnlycke.

 

Utgångspunkt för arbetet

Du kommer mötas av en varierande vardag där du har ansvar över att ta emot och skicka gods, hålla ordning och reda i lagerlokalen samt vara till god hjälp för våra kunder som kommer in och vill hämta produkter. Du som söker har en god servicekänsla och gillar att ge våra kunder snabb och smidig support.  Utöver lagerdelen så har vi en del produkter som behöver bearbetas i vår verkstad. Det är främst olika aluminiumprofiler och detaljer som ska kapas och beredas till olika projekt. Vi söker tjej eller kille som har ett glatt humör och tycker det är roligt att arbeta och inte är rädd att ta i.

Arbetsuppgifter

I arbetet som lagerarbetare ingår följande arbetsuppgifter:

 • Lastning och lossning
 • Orderplock och packning
 • Kundmottagande
 • Registrering i affärssystem
 • Beställa leveranser
 • Behjälplig vid inventering
 • Kapning och bearbetning

 

Formella krav

 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Körkort (B)
 • Truckkort önskvärt
 • Datorvana (kunna skicka e-mail, beställa transporter på internet, ankomstregistrera gods)

 

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Din ansökan skickas till martin@axsnordic.com

Vid frågor kontakta Martin Gardell på 031-780 59 07

Jobbtyp: Heltid