Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Stora prestationer börjar med bra människor!

Vår största tillgång är vår engagerade personal som tar sina kunskaper, kompetens, och erfarenhet till jobbet varje dag. Detta är vad som gör oss till ett mycket väl fungerande företag. Vi är stolta över vår personal som alltid strävar efter att vara bra medarbetare och gör att varje arbetsdag räknas.


Det är viktigt att vara engagerad, involverad och ha roligt på jobbet. Vi har en stark företagskultur, som vi tror kommer att attrahera, behålla och utveckla de mest motiverade och begåvade människor i vår bransch. Vår ambition är att vara en arbetsplats med en öppen och välkomnande miljö där alla känner att de är en del av laget. Som anställd har du möjlighet att utvecklas och växa i vår grupp och som individ.

Brinner du för glasbeslag, automatiker och kundservice?

Är du intresserad av att arbeta med oss ​​på AXS Nordic AB? Vänligen skicka ditt CV och ansökan till info@axsnordic.com.

 

Just nu söker vi en lagermedarbetare till AXS Security i Stockholm

 

Vi söker nu lagerpersonal till vårt lager i Årsta. Härifrån förser vi våra kunder i landet med beslag och automatikprodukter. Försäljning ligger i anslutning till lagret och samarbetet mellan lager och kontor är en viktig del i att få arbetet att flyta. För att ta del i vårt lagerteam krävs noggrannhet och ansvar.

Ansvar och befogenheter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;

  • Inleveranser från våra leverantörer
  • Orderplockning, Sampackning och utleveranser.
  • Utkörning med budbil
  • Returhantering
  • Reklamationshantering

 

Kvalifikationer och färdigheter

Du som söker ska ha minst gymnasieutbildning samt minst 3 års erfarenhet av att arbeta på lager. Du ska ha goda datorkunskaper och lätt att förstå instruktioner. Truckkort är meriterande men ej ett krav. Svenska och engelska i tal och skrift är ett måste.

Som person har du en positiv attityd, är engagerad och lösningsorienterad. Du arbetar noggrant och strukturerat och får saker gjorda. Det är viktigt att du kan arbeta under stress då orderflödena tidvis är ojämna. Vi ser gärna att du är flexibel med arbetsuppgifter och villig att hjälpa till där det behövs.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så ansök därför så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av Andreas Grimberg, andreas@axsnordic.com

Jobbtyp: Heltid, projektanställning 1 år med goda möjligheter till förlägning.

Vänligen skicka ditt CV och ansökan till andreas@axsnordic.com.