Våra Produktområden


Lås & Säkerhet

Här hittar du kvalitetsprodukter inom lås och säkerhet, dvs alla typer av manuella och elektroniska lås, som t.ex. dörrlås, fönsterlås och hänglås – alltid med marknadens senaste krav. Upptäck också våra säkra larm och andra säkerhetsprodukter för de flesta verksamheter och fastigheter.

Glasbeslag

Här hittar du ett komplett sortiment av glasbeslag för alla typer av projekt, som ex. glasräcken, duschbeslag, skjutdörrar och punktfästen. Som komplement till våra leverantörers produkter erbjuder vi också egna produkter, som helglasräcket Nordic Railing och karmsystemet, Nordic Frame med tillhörande golv- och takprofiler.

Dörrautomatik

Här hittar du ett komplett sortiment av dörrautomatik från ledande leverantörer samt tillbehör så som sensorlister, armbågskontakter och mycket mer.

CCTV

Här hittar du ett brett sortiment av kameraövervakning CCTV. Vi tillhandahåller ett stort utbud av produkter och erbjuder så väl enklare produkter som komplicerade lösningar.

Kontakta oss

Inom alla våra produktområden erbjuder vi förstklassig support och tekniska utbildningar.

Kontakta oss så skräddarsyr vi en anpassad lösning för just ditt projekt – och gör din yrkesvardag lite enklare med snabba leveranser och pålitlig teknisk support.