Våra tjänster


Logistiktjänster

För oss är inte logistik bara en beställning som skickas från punkt A till punkt B. Vi vill att du som kund ska få en service utöver det vanliga. På AXS är vår målsättning att vi gång på gång ska överträffa dina förväntningar med vår logistiklösning. Läs mer om våra logistiktjänster här.

 

Littra/projektpackning

Vill du få din beställning packad efter dina projekt så du enkelt plockar med dig rätt låda till dagens projekt? Det löser vi.

 

Glasprojektering

Vårt glasteam hjälper dig med personliga lösningar som passar din verksamhet. Vi skräddarsyr alla typer av glaslösningar inom glas och beslagning. Vi ger support i ert projekt genom att ta fram förslag och idéer på glaslösningar som är bäst anpassade för ditt specifika projekt och hjälper dig med glasmått, glasritningar och bearbetning av beslag och profiler.

 

Support

Vi erbjuder förstklassig support inom alla våra fyra affärsområden. Med expertis inom både dörrautomatik, glasbeslagning, CCTV och lås & säkerhet finns vi här för dig när du som mest behöver oss.

 

Utbildningar

Vi anordnar löpande produktutbildningar inom dörrautomatik, men även webinarier och andra utbildningar inom alla våra produktområden. Lär mer här.

 

Webbshop

I vår webbshop hittar du kvalitetsprodukter inom glasbeslag, dörrautomatik, CCTV, lås och säkerhet. Saknar du inlogg? Fyll i formuläret så löser vi det för dig idag.

 

EDI

Vi erbjuder både kunder och leverantörer EDI-lösningar för enklare och säkrare hantering.

 

Butik

AXS kan hjälpa dig med din butik, lager eller verkstad. Med allt från kunddiskar och hyllor för din butik till arbetsbänkar och hurtsar för ditt lager eller verkstad skräddarsyr vi en helhetslösning anpassad för just din lokal. Läs mer här.

 

Hämtdiskar

Våra butiker på Lerkrogsvägen 17 i Hägersten och på Metodvägen 8 i Mölnlycke är dagligen bemannade från 07.00 där du direkt kan hämta ut din beställning alternativt få support och svar på dina frågor innan du lägger din order. Vi plockar ihop din order medan du väntar med en kopp kaffe i butiken.