Glasräcken ger dig den bästa utsikten


Med ett glasräcke skapas maximal transparens och frihetskänsla. Glasräcken lämpar sig både inomhus och utomhus, både i privata som i offentliga miljöer.

 

Vi har glasräcken för såväl inomhus- och utomhusmiljöer, oavsett om det är för privata eller offentliga förhållanden. Våra glasräcken kombinerar säkerhet, stil och funktionalitet för att skapa en elegant och modern atmosfär.

För inomhusmiljöer erbjuder vi glasräcken som skapar en öppen och luftig känsla, släpper in ljus och samtidigt ger trygghet. Våra glaspaneler ger en transparent och stilfull design som passar perfekt i trappor, balkonger eller som avskiljare i olika rum.

För utomhusmiljöer erbjuder vi robusta glasräcken som tål väder och vind utan att förlora sin estetik. De är perfekta för altaner, terrasser eller trädgårdar, men också shoppinggallerior och andra miljöer där du vill bibehålla en fantastisk utsikt samtidigt som det skapar en säker och modern design.

Oavsett om det är för privatbostäder, restauranger, hotell eller andra offentliga platser, kan våra glasräcken anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Vi arbetar nära med våra kunder för att förstå deras vision och skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller kundens önskemål och krav på säkerhet.

Räcken & Skärmtak katalog

Vill du veta mer om våra produkter? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta närmaste glasmästare.