Skjutdörrar i glas för inne- och utomhusmiljö


Med våra skjutdörrar och vikväggar får du stilren design och dörröppning som tar minimalt med plats.

 

Skjutdörrar med glas- eller träpaneler är perfekta för både hem och offentliga miljöer. Med våra skjutdörrar kan du skapa eleganta passager från ett rum till ett annat på ett smidigt och stilfullt sätt. Vi erbjuder dig valet mellan glas- eller träpaneler för att passa din unika stil och preferenser.

Med glaspaneler får du en transparent och luftig känsla samtidigt som du släpper in naturligt ljus i rummet. Det ger en öppen atmosfär och en visuell förbindelse mellan olika delar av ditt hem eller offentliga utrymme. Glaspanelerna ger också en modern touch till inredningen och skapar en känsla av rymd och ljus.

Om du föredrar den varma och naturliga känslan av trä kan du välja våra skjutdörrar med träpaneler. Träet ger en tidlös elegans och skapar en varm atmosfär i rummet. Med olika träslag och utföranden kan du anpassa dina skjutdörrar för att passa din personliga stil och interiördesign.

Vi erbjuder många alternativa utföranden av skjutdörrar: exempelvis enkeldörr, pardörr och teleskopdörr. Funktioner som mjukt självstängande, dold låsning med statusindikator med mera. Våra skjutdörrar går tyst och diskret.

Skjutdörrar katalog

Vill du veta mer om våra produkter? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta närmaste glasmästare.