Brett utbud av larm- och passersystem


Med larm- och passersystem får du kontroll på flödet och säkerheten i fastigheten. Vi har både erfarenhet och kunskap om skalskydd och tillgänglighet. Vi har hela kedjan av produkter från passersystem till larmsystem och batteribackuper.

 

Vi har flera kända varumärken så som Axema, RCO, ARX och Salto på passersystem och på larmsystem har vi bland annat RCO, ARX, Dahua, ATS från Aritech, Vanderbilt SPC och Lares 4.0 från Kesenia. På porttelefonsidan hittar ni bland annat Axema, RCO, ARX och Dahua. Letar du efter larmsändare har vi Addsecure Airborne och Aritech Ultrasync i webshoppen.

När det gäller detektorer, magnetkontakter och glaskross har vi ett mycket brett sortiment, bland annat med Alarmtech, Aritech och Kesenia. Som ni känner till har vi också batteribackuper från Swanson och Milleteknik och från Uplus och Xlent Power ackumulatorer. Du hittar också all annan kringutrustning hos oss för ditt nästa projekt, så som patchkabel, mätinstrument, skärmfästen, tänger och nätverkstestare.

Saknar du några produkter? Titta in i vår webshop.

Vi har även byggt ett kunnigt support team inom larm- och passersystem. Erik, Burak och Joakim står redo att hjälpa dig. Har du frågor om vilket larm, passersystem eller detektor som passar ditt projekt? Vi är bara ett telefonsamtal bort 031-780 59 00

 

Larm- och passersystem support