Brett utbud av larm och passersystem


Med ett integrerat säkerhetssystem så som larm och passersystem kan får du kontroll på flödet i fastigheten. Vi har både erfarenhet och kunskap om skalskydd och inre accesser. Vi har hela kedjan av produkter från passersystem till larmsändare och batteribackuper.

 

Vi jobbar med flera kända varumärken så som Axema, RCO, ARX, Salto och nyheten Lares på passersystem; RCO, ARX, Dahua, ATS, Vanderbilt SPC och Lares på larmsystem. På porttelefonsidan hittar ni bland annat Axema, RCO, Arx och Dahua. Letar du efter larmsändare har vi Addsecure airborne i webshoppen. När det gäller detektorer, magnetkontakter och glaskross har vi ett mycket brett sortiment, bland annat med Alarmtech. Som ni känner till har vi också batteribackuper från Swanson och Milleteknik, från Uplus och Xlent Power ackumulatorer. Du hittar också all annan kringutrustning hos oss för ditt nästa projekt, så som patchkabel, mätinstrument, skärmfästen, tänger och nätverkstestare.

Saknar du några produkter? Titta in i vår webshop.

Har du frågor om vilket larm, passersystem eller detektor som passar ditt projekt – vi är bara ett telefonsamtal bort 031-780 59 00