Logistiktjänster:

Vi har skräddarsydda logistiktjänster för låssmeder, glasmästare, dörrtillverkare och säkerhetsinstallatörer.

 

Beställ logistiklösningar

 

Vår logistik

För oss är inte logistik bara en beställning som skickas från punkt A till punkt B. Vi vill att du som kund ska få en service utöver det vanliga. På AXS är vår målsättning att vi gång på gång ska överträffa dina förväntningar med vår logistiklösning.

Grunden i vår logistik är vårt sortiment med både bredd och djup som gör att vi kan tillgodose alla dina behov i en och samma leverans. Vi lagerhåller åt dig som kund och levererar till dig med snabba leveranser runtom i hela Sverige.

Kanske har vi branschens snabbaste leveranser från beställning till leverans. Vårt transportnätverk som täcker hela Sverige utvecklar vi ständigt för att förkorta ledtiderna än mer.

 

Allt börjar med din beställning

När du lägger dina beställningar granskar vi alltid dessa och återkopplar direkt via telefon innan leverans om vi kan se att något behöver korrigeras eller ersättas.

Önskar du sampackning, separat packning med märkning eller objektspackning så löser vi dina behov och önskemål för att underlätta och effektivisera installationen.

 

Leveranser hur, när och dit du vill

Vi levererar till din standardadress, till ett objekt eller direkt till en byggarbetsplats. Önskar du ett specifikt leveransdatum och en tidsbestämd leverans med telefonavisering löser vi självklart detta.

 

Rikstäckande leveranser: Från våra stora lager i Hägersten och Mölnlycke skickar vi dagligen försändelser till hela Sverige. Orderstopp 16:00 för leverans nästkommande dag (med vissa undantag beroende på ort i nordligaste delen av landet dit det kan ta två dagar).

 

Slingbil Storstockholm och Mälardalen: Fasta turer på förmiddagen med snabba leveranser som täcker hela Stockholm med omnejd, hela Mälardalen, E4:an till Uppsala och sträckan längs E18 till Norrtälje.

 

Slingbil Göteborg med omnejd: Tidig morgonleverans från 07.00 som täcker hela Göteborg med kranskommuner och orter.

 

Slingbil Malmö: Tidig morgonleverans från 07.00 som täcker hela Malmö.

 

Förmiddagsleverans Skåne: Leverans innan 12.00 i hela Skåne som standard.

 

Nattleveranser

Nattleveranser: Beställ innan 16:00 och din order levereras under natten och är på plats innan du kommer tillbaka till jobbet. En exklusiv tjänst med i princip ingen ledtid alls sett till arbetstid. För dig som beställer dagligen från oss.

 

Till-bilen-leverans

Till bilen leverans: Vi erbjuder leverans direkt till din servicebil under natten i princip hela landet.

 

Optimerade-projektleveranser

Optimerade projektleveranser: Vi erbjuder lagring av dina större köpta projektorder och levererar eller dellevererar dessa enligt önskat datum.

 

Panik och-expressleveranser

Panik- och expressleveranser: Ibland kör det verkligen ihop sig. Vid dessa tillfällen har vi panik- och flygfrakt runtom i hela Sverige.

 

Hämtdisk

Önskar du hämta själv? Våra butiker på Lerkrogsvägen 17 i Hägersten och på Metodvägen 8 i Mölnlycke är dagligen bemannade från 07.00 där du direkt kan hämta ut din beställning alternativt få support och svar på dina frågor innan du lägger din order. Vi plockar ihop din order medan du väntar med en kopp kaffe i butiken.

Vill du veta mer eller undrar vilket leverans- och transportsätt som skulle passa bäst just för dig?

 

08-607 30 05

 

031-780 59 00

 

info@axsnordic.com

 

Tillbaka till våra Tjänster

 

Vårt transportnätverk täcker hela Sverige

Från våra enheter i Hägersten Stockholm och Mölnlycke Göteborg täcker vi hela Sverige och vårt transportnätverk målar hela landet orangefärgat.